Casa Novara

despre proiect

În anul 2021, am dat viață proiectului „Casa Novara”. Deși a început ca o construcție nouă, a evoluat într-o adevărată transformare.

Inițial, am fost contactați pentru a zugrăvi un etaj al casei. Totuși, cumva, proiectul ne-a condus către mai mult decât atât. Pe măsură ce ne-am implicat, am descoperit o serie de probleme de construcție – de la pereți strâmbi și glet care amenința să cadă, până la infiltrații în acoperiș și punți termice.

Ne-am pus experiența și abilitățile la treabă și am preluat un rol mult mai amplu decât inițial planificasem. În cele din urmă, am realizat că această casă necesită mult mai mult decât o simplă zugrăveală – necesită o revitalizare completă.

Ne-am asumat această provocare și am început prin a demontat acoperișul existent pentru a corecta problemele și a monta din nou acoperișul. Am adresat fiecare detaliu – de la pereții strâmbi la infiltrații – pentru a crea o bază solidă pentru finisaje.

Și astfel, din această inițială necesitate de a zugrăvi, am reușit să refacem întreaga casă. La finalul procesului, rezultatul a fost o locuință fără probleme, iar finisajele au transformat din punct de vedere estetic atât interiorul, cât și exteriorul casei complet.

În cadrul proiectului „Casa Novara”, am realizat:

• Demontarea și montarea corectă a acoperișului pentru a elimina problemele;
• Corectarea pereților strâmbi și finisarea lor;
• Abordarea și rezolvarea infiltrațiilor de la acoperiș;
• Rezolvarea punților termice pentru un confort termic optim;
• Aplicarea finisajelor interioare și exterioare, aducând un aspect spectaculos întregii case.

Start typing and press Enter to search