Despre noi

Colectivul nostru unit este format de mulți ani având experiență în țară și în afară (Italia, Franța, Germania). Seriozitatea ne caracterizează, ne respectăm toate angajamentele luate, punem accent pe perfectiune și pe finisaje deosebite.


Un lucru făcut ... perfect

Fie că este vorba de renovări sau lucrări complexe, aranjamentul perfect este idealul nostru. Pentru a crea mediul perfect de locuit sau de lucru, am dezvoltat o gamă cât mai diversificată de servicii: de la diferite renovări şi construcţii la tenculieli mecanizate, zugrăveli şi finisaje, de la placări gresie, faianţă, montare parchet, tavane şi pereţi de rigips la realizare hidroizolaţii băi şi terase, izolaţii fonice şi termice.
Casele, vilele, apartamentele, birourile, magazinele, spaţiile comerciale nu mai au secrete faţă de noi, de-a lungul timpului, o dată cu experienţa dobândită am reuşit să realizăm, prin calitatea serviciilor, locul numit acasă sau un mediu de lucru plăcut.


PERFECT ARRANGEMENT - AMENAJARI INTERIOARE CRAIOVA


Servicii complete

Pentru că în general timpul nu este partenerul celui care plănuiește construcția sau renovarea, Perfect Arrangement se poate ocupa de toate aspectele lucrării, de la consultanță, procurarea materialelor, amenajarea completă și curațarea zonei de lucru. Activitățile sunt tarifate unitar, în baza unui deviz de execuție, astfel încât să poți gestiona un buget clar al întregului proiect.


De ce noi?

Ce au în comun "profesionalist" și "perfect"? Pe lângă faptul că încep cu aceeași literă, sunt două calități care caracterizeaza serviciile noastre. Dovadă stau toți clienții noștrii mulțumiți.
Toate lucrările sunt făcute cu utilaje mecanizare, fără praf și fără deranj, rapid și la un preț corect. Toate produsele folosite sunt de top și fabricate în Italia, Fassa Bortolo, cu o vechime de peste 310 ani, fiind cel mai mare producător de materiale de construcții din Italia.

Idealul nostru este să rămânem în memoria clinților ca cei care și-au pus amprenta într-un mod profesionist asupra lucrărilor de amenjari interioare și exterioare.

Provocarea noastră este să mulțumim și cel mai pretențios client.

amorsa apoasa
coltare aluminiu
decopertat gleturi vopsea tencuiala
egalizat trepte
glet 1553100968
glet
gresie faianta
grund
hidroizolatie bai si terase
lavabil
masti si grinzi
parchet
pereti rigips compartimentare
pereti rigips
placari polistiren plasa fibra si masa de spaclu
placari trepte gresie
plasa adeziv web
plinta parchet
sapa autonivelanta web
scafe rigips
tavane rigips web
tencuiala decorativa exterior 2
tencuiala decorativa exterior
tencuiala mecanizata
vopsea decorativa fara structura
vopsea decorativa pentru interior structurata

Servicii:

Materiale

Toate materialele folosite de noi sunt profesionale și fabricate în Italia.

 

 

Amenajari Interioare Craiova : Perfect Arrangement
Amenajari Interioare Craiova : YouTube Perfect Arrangement

tel
mobil:

0755 947 328

PERFECT ARRANGEMENT
Dolj

Amenajari interioare Craiova
Cere o oferta!

Galerie